Velká zebra aneb Jakže se to jmenujete?


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Christian má "nemoc". S každou ženou vydrží jen chvíli. Byl ženatý s Gisele, ale po čase na něj padla hrůza a pocítil nepřekonatelnou potřebu utéct. Aby své svědomí alespoň částečně utišil, uzavřel ve prospěch své ženy vysokou životní pojistku a předstíral, že se na rybách utopil. Stejný trik úspěšně použil v životě dvakrát a právě se ho chystá zrealizovat potřetí. Jenomže tentokrát mu osud postaví do cesty problém v podobě dobrého přítele z dětství, který ho pozná podle náhodné fotografie v novinách a navštíví ho. Christian, který měl vždy vše dopodrobna naplánováno, musí najednou improvizovat a ke své hrůze se ocitá tváří v tvář se svými "vdovami" i novou snoubenkou. Podaří se mu tuto nezávidění hodnou situaci zvládnout i potřetí?


Ondřej Vetchý, Kateřina Hrachovcová - Herčíková / Jitka Ježková, Jaromír Dulava, Jana Janěková ml. / Dana Černá, Martina Hudečková / Dagmar Čárová, Zdeněk Vencl / Otmar Brancuzský/Petr Čtvrtníček

V PRODEJI MÁME KOMPLETNÍ PROGRAM Z PRODUKCE DIVADLA PALACE THEATRE ZDE


Fotografie a videa

Divadlo Palace

divadlo-palace-3-1.jpg
V Divadle Palace na Václavském náměstí můžete vidět ty nejznámější tváře české divadelní scény. V příjemném prostředí zrekonstruovaného hlediště si vychutnáte divadelní představení i hudební vystoupení. Divadlo si zakládá na kvalitě a rozmanitosti svého repertoáru, vyhledávané jsou především zdejší komediální inscenace, v programu však najdete i jiné žánry.
Mapa - Divadlo Palace

Václavské náměstí, 110 00, Praha 1

Telefon: +420 224 228 814
E-mail: pokladna@divadlopalace.cz
Web: http://www.divadlopalace.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz