Festival Na jednom břehu


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Festival Na jednom břehu v Hradci Králové letos slibuje opravdu zajímavou plejádu skvělých umělců v čele s vyslyšeným přáním na koncert přední české autorky a zpěvačky Radůzy s kapelou a slovenských Longital. Objevem pro Vás jistě bude, ceněné PaCoRa Trio ze Slovenska a živelní TiNG.


I letošní soutěž místních kapel Local Heroes má svoje vyvolené a tak blahopřejeme kapeleNaZemi HK a Petru Langrovi z Pardubic. Jejich koncerty budou součástí festivalové dramaturgie na druhé scéně od 15 hodin!

Pro děti začneme rovnou tančírnou nové kapely SEN /Jelínek-Dalecký- Pospíšil/, což jsou kluci Bombarďáci s novým repertoárem pro děti od tří do deseti let. Jistě potěší i výtvarná dílna Marie Markové a blešák zajímavostí. Děti do 14-ti let v doprovodu dospělé osoby mají na festival vstup zdarma.

Občerstvení přinesou speciality argentinské, indické i staročeské kuchyně, pivní speciály U Draka, čerstvé čaje od Poutníka, winebar IN VINO, kafé Na kole, nealko Coctail bar a další lokální osvěžovny s touhou konzumenta hlavně překvapit. V letním kině Širák zvětšujeme prostor podia i zázemí a jen v případě nouze a krutého počasí se přesuneme do královéhradecké Filharmonie a klubu Náplavka. Všechny předprodejní vstupenky mají tedy i krytou variantu, jsou v omezeném množství a zůstanou v platnosti do dne konání. Další vstupenky do Letního kina Širák uvolníme až v jistotě dobrého počasí.

14.00 Kapela SEN /pro děti/
15.00 NaZemi
16.00 Petr Langr
17.00 LONGITAL
18.00 PaCoRa Trio
19.00 RADŮZA s kapelou
20.00 TiNG
21.00 ZRNÍ a FILHARMONIE HK
23.00 dj Baltazar /klub Náplavka/



Letní kino Širák

letni-kino-sirak-1.jpg
Letní kino Širák je víceúčelovou scénou, která nabízí nejen záblesky stříbrného plátna. Na jeho předsunutém jevišti se střídají hudební vystoupení s festivaly a dalšími veřejnými akcemi. Součástí areálu letního kina je i přilehlá restaurace, diváci se tak mohou chodit občerstvovat dle libosti i v průběhu představení.
Mapa - Letní kino Širák

Orlické nábřeží, 500 01, Hradec Králové

Telefon: +420 495 513 297
E-mail: info@letnikinosirak.cz
Web: http://www.letnikinosirak.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz