Zabít Johnnyho Glendenninga


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Gangsterská komedie, kde kulky létají vzduchem jako neřízené střely a krev nemá cenu vytírat! Černá komedie ze současného Skotska o tom, že zdání někdy klame a není gangster jako gangster. Hra známého skotského autora Daniela C. Jacksona (v ČR populární díky úspěchu titulu Můj romantický příběh) se odehrává kdesi na skotské vysočině, kde dva poskoci místního mafiána dostanou důležitý úkol – a samozřejmě se jim podaří pokazit, co se dá. Vydejte se s námi na výlet do skotského Glasgow, města s nejvyšší kriminalitou v celé Velké Británii, města, kde každý osobně zná nějakého toho gangstera a přestřelky jsou stejně normální jako odpolední čaj s mlékem. Zabít Johnnyho Glendenninga připomíná hry Martina McDonagha anebo filmy Guye Ritchieho či Quentina Tarantina, zároveň ale vychází z nejlepších tradic starých gangsterek.


Upozorňujeme diváky, že se v průběhu představení používají pyrotechnické efekty a zazní střelba. Vzhledem k velkému počtu vulgárních slov, která jsou nezbytnou součástí dialogů hry, není představení vhodné pro diváky mladší 15 let a diváky zvláště citlivé na tento způsob vyjadřování.

2 hod 10 min včetně přestávky (přestávka 30 min)

INSCENAČNÍ TÝM
PŘEKLAD: Jakub Škorpil
INSCENAČNÍ ÚPRAVA: Lucie Kolouchová a Daniel Hrbek
REŽIE: Daniel Hrbek
VÝBĚR HUDBY: Daniel Hrbek
DRAMATURGIE: Lucie Kolouchová
SCÉNA A KOSTÝMY: Jozef Hugo Čačko
PRODUKCE: Jitka Dvořáková
ASISTENT REŽIE: Martina Krátká
INSPICE: Blanka Popková

DOMINIC: Jacob Erftemeijer
PRCEK: Václav Švarc
STAREJ JIM: Miroslav Hruška
BRUCE: Marek Pospíchal
MACPHERSON: Robert Jašków
JOHNNY GLENDENNING: David Punčochář
MÁTI: Hana Vrbová
KIMBERLY: Marta Dancingerová



Švandovo divadlo na Smíchově

svandovo2.jpg
Program Švandova divadla se skládá především z inscenací vlastního činoherního souboru. Kromě toho dramaturgie dává prostor víkendovým dětským představením, hostujícím souborům, scénickým čtením a v rámci projektu Literární kavárna i třeba křtům knížek. V jevištní talkshow Scénické rozhovory se tu diváci setkávají s osobnostmi českého i světového umění. Klimatizované a bezbariérové divadlo je naší první činoherní scénou s anglickými titulky.
Mapa - Švandovo divadlo na Smíchově

Štefánikova, 150 00, Praha 5

Telefon: +420 257 318 666
E-mail: info@svandovodivadlo.cz
Web: http://www.svandovodivadlo.cz

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz