Vstup do aquaparku


Je nám to líto...

Omlouváme se, bohužel pro tuto akci
momentálně nenamáme žádné volné termíny.

Zobrazit jiné akce


Jedinečné nafukovací atrakce, tobogán, šlapadla, animační program a lekce tance, dětská hřiště, prolézačky, houpačky, domečky, obří šachy, kulečník, stolní tenis, beach voejbalové hřiště a pro nejmenší bazének se šlapadly. To vše a ještě mnohem víc najdete v aquaparku na Máchově jezeře. Naleznete tu také unikátní do jezera zapuštěný oddělený bazén plný filtrované vody, doplněný perličovou lázní. Nabízí tři hloubky - pro děti, dospělé a masážní lavice.


  Otvírací dny Čas
Červen - Září Po - Ne 8:00 - 24:00

Za špatného počasí a po 18. hodině je vstup na pláž zdarma

Vstupné zahrnuje kromě atrakcí a koupání také zdravotní službu, WC a sprchy.
Pro ty nejmenší jsou na břehu dětská šlapadélka v mělkém bazénu, dřevěné prolézačky, dětské domečky, houpačky, kolotoč, kulečník, ping pong, velké venkovní šachy a to vše v ceně vstupného. Jemný čistý písek vybízí ke stavbám hradů a dalším hrátkám.

Velmi oblíbenými atrakcemi jsou vodní trampolína Orbis, plovoucí planeta Saturn a ledová kra s horolezeckou stěnou. Nechybí ani superrychlé skluzavky, které frčí přímo do Máchova jezera. V areálu je k dispozici udržované oplocené hřiště na volejbal, basketbal, líný tenis. Plážový volejbal v bílém písku. Dále máte možnost aktivně se ochladit u vodního volejbalu - plovoucí hřiště na jezeře.



Aquapark Staré Splavy

aquapark-stare-splavy2.jpg
Kdy by neznal Máchovo jezero, naše malé sladkovodní moře? Právě zde, ve Starých Splavech, si užijete naplno všechny vodní radovánky, které si jen lze představit. Připraveny jsou vodní atrakce jako vodní trampolína, planetová atrakce či ledová kra. K dispozici jsou samozřejmě šlapadla, hřiště na plážový volejbal a dostatek občerstvovacích stanovišť. Pokud dáváte přednost bazénové vodě, můžete využít zapuštěný bazén s filtrovanou vodou.
Mapa - Aquapark Staré Splavy

Lázeňský vrch, 471 63, Staré Splavy

Telefon: +420 604 784 317
E-mail: info@aquaparkstaresplavy.cz
Web: http://www.aquaparkstaresplavy.cz/

Více o místě konání


Hlavní partneři projektu Kultura.cz
Mediální partneři projektu Kultura.cz
Ostatní partneři projektu Kultura.cz